THE BEST WOMAN

Объявление

МИ ПЕРЕЇХАЛИ !!!!!ШУКАЙТЕ НАС ТУТ https://lady.mybb.te.ua/

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » Десерт


Десерт

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Солодка ніжність

Поєднання двох видів желе — мигдального та чорничного — створює неповторний смак. До того ж білі мигдальні сердечка виглядають дуже романтично!

    * 2 склянки чорниці у власному соку
    * 1 склянка сметани
    * 45 г швидкорозчинного желатину
    * 0,5 склянки цукру
    * 0,5 склянки тертого мигдалю
    * мигдальна есенція

1. Сметану збиваємо з цукром, додаємо мигдаль, 1-2 краплі есенції й добре перемішуємо.
2. Розчиняємо 20 г желатину, додаємо до сметанно-горіхової маси, перемішуємо та викладаємо у пласку неглибоку посудину. Ставимо застигати в холодильник.
3. Решту желатину розчиняємо в гарячому чорничному соку, додаємо ягоди, все перемішуємо та викладаємо в гарну вазу. Ставимо в холодильник.
4. Коли чорничне желе почне «прихоплюватися», викладаємо в нього вирізане з мигдального желе за допомогою формочки для печива сердечка.
5. Даємо остаточно застигнути. Подаємо охолодженим.

http://xmages.net/out.php/i159972_136595388.jpg

0

2

Фруктовий салат

1 банка косервованих екзотичних фруктів-асорті (манго, ананас, папая) шматочками 4 ківі 2 кисло-солодких яблука 50 мл апельсинового лікеру

1. Консервовані фрукти відціджуємо й даємо стекти.
2. Ківі обчищаємо від шкірочки, кожний розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо півкільцями.
3. Яблука миємо, розрізаємо начетверо, видаляємо насіння
й кожну часточку нарізаємо впоперек тонкими пластинками.
4. Всі фрукти з’єднуємо у великій мисці. З’єднуємо лікер із ложкою сиропу з банки, заправляємо салат і перемішуємо.

http://xmages.net/out.php/i159975_136595388.jpg

0

3

Млинці-сувої

http://xmages.net/out.php/i164050_BeverlyHills90210.jpg

0,5 л молока,
1 яйце,
борошно,
2-3 ложки сметании,
олія,
2-3 яблука,
1-2 ложки масла,
сіль,
цукор

1. З молока, яйця, борошна, сметани, дрібки солі й 1-2 ложечок цукру замішуємо рідке тісто для млинців. Смажимо їх на олії з обох боків.
2. Яблука нарізаємо дрібними кубиками, тушкуємо в маслі, додавши 2-3 ложечки цукру.
3. Перетираємо яблука на пюре, викладаємо їх на млинці.
4. Загортаємо у вигляді сувоїв.

0

4

Білосніжка ( не раз робила, дуже смачно мммммм )

http://xmages.net/out.php/i164059_BeverlyHills90210.jpg

http://xmages.net/out.php/i164057_BeverlyHills90210.jpg

По 0,5 кг (упаковка) пломбіру та шоколадного морозива,
пів банки згущеного молока,
2 помаранчі,
2 ст. л. цукру,
300 г свіжих полуниць,
кілька гілочок м’яти.

1. Морозиво розкладаємо в гарні прозорі креманки за допомогою спеціальної ложки або маленького ополоника, вмочаючи їх перед фомуванням кожної кульки в чашку з гарячою водою.
2. Кожну кульку (обох видів морозива) поливаємо ложечкою згущеного молока.
3. Помаранчі обчищаємо від шкірочки, нарізаємо тонкими кружальцями.
4. Полуниці відділяємо від хвостиків, промиваємо й ріжемо тонкими пластинками.
5. Викладаючи кульки, чергуємо їх із пластинками свіжих фруктів.
6. Оздоблюємо гілочками свіжої м’яти.
7. Одразу ж подаємо морозиво до столу, поки не розтало.
Можна притрусити горіхами.

Звісно, найкращим супроводом  до морозива буде чашечка запашної кави. Смачного, ласунчики!

0


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » Десерт