Чи може вас воно знайшло, ви йшли і вам на голову впало ))))) Розкажіть як то біла перша зустріч, знайомство і як далі розвивались стосунки ?
Як ви знайшли своє кохання?
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22009-04-13 17:56:05
Я знайшла в універі! На першому курсу, коли прийшли всі новенькі, кожен почав приглядатись до когось.От і сподобався.Взагалі ініціатива пішла з мого боку!! Запропонували по пріколу провести екскурсію містом, так як він з іншого, типу так "невзначай". От і з того всьо почалось. Позустрічались десь 2-3 місяця і я збилась з того, шось мало бачитись почали.Я знов собі торчати почала по повній програмі. А потім через 5 місяців зустрілись перемкнуло нас і занесло далеко від всіх. [взломанный сайт] Так і досі разом,вже через місяць буде 4 роки
Поделиться32009-04-14 18:46:35
Моє кохання переїхало у мій дім квартиру знімати. Їздили в ліфті, косилися одне на одного))) Потім познайомилися...."дружили" десь місяців 6. Потім я переїхала до нього жити
Тільки зараз згадала. Ще раніше ворожка наворожила, що мій сусід стане мені чоловіком. Як раз якийсь новий хлопець оселився, я й до нього яйця підкатувала Думаю, провіримо ворожку Усе даремно
І тільки через 3 роки зустріла коханого