Які компліменти в свою адресу ви чуєте найчастіше ?
І якими є для вас найпрекраснішими?
А ви говорите комусь компліменти, якщо так, то які?
Компліменти
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться12009-04-13 13:20:20
Поделиться22009-04-13 13:46:43
В МЕНЕ ДО КОМПЛІМЕНТІВ СВОЄРІДНЕ СТАВЛЕННЯ!!!
Я ЇХ ПРОСТО НЕ СПРИЙМАЮ НА ВІРУ:))
ПРИЄМНО ПОСЛУХАТИ, АЛЕ ЯКЩО ТОБІ НІЧОГО НЕ КАЖУТЬ, А ТІЛЬКИ В ОЧАХ ВИДНО - ОТ ТОДІ ЦЕ КОМПЛІМЕНТ!!!
В СВОЮ АДРЕСУ Я НАЙБІЛЬШЕ ЧУЮ КОМПЛІМЕНТІВ ПРО РОЗУМ))) НА ДРУГОМУ МІСЦІ - ОЧІ ( ВОНИ В МЕНЕ КАРО-ЗЕЛЕНІ, АЛЕ ОСТАННІМ ЧАСОМ ЧОГОСЬ БІЛЬШЕ СТАЮТЬ ЖОВТІ ЯК В КОТА)
В МЕНЕ Є ДВА ТИПИ КОМПЛІМЕНТІВ : 1- СПРАВЖНІ, 2- ЯКЩО МЕНІ ЩОСЬ ПОТРІБНО... ТАК Я КОРИСЛИВА)))
СПРАВЖНІ СТАРАЮСЯ ГОВОРИТИ ЗАВЖДИ - БО ВОНИ ПІДНІМАЮТЬ НАСТРІЙ, КОРИСЛИВІ (ВИКОРИСТОВУЮ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ) - ТІЛЬКИ КОЛИ МЕНІ ЩОСЬ ВІД НИХ ТРЕБА...
АЛЕ Є ЩЕ ОДИН ТИП КОМПЛІМЕНТІВ - НАПРИКЛАД, НЕДАВНО ПОБАЧИЛА ТА-АКОГО МУЩИНУ...ВАУ... ЛЕДВЕ СТРИМАЛАСЯ, ЩОБ НЕ ПІДІЙТИ І НЕ СПИТАТИ" ТИ ТАКИЙ Ж РОЗУМНИЙ, ЯК ГАРНИЙ?"
Поделиться32009-04-13 16:47:29
Я влаштувалась на нову роботу. Один хлопець ходить постійно: " О! Ти змінила зачіску!" " Тобі пасує ця нова помада!" Я парнішу аж зауважала. А потім дійшли слухи, що він нетрадиційної орієнтації. Вот так! Вір після того хлопцям, чи їх ти цікавиш, чи твоя помада!
Поделиться42009-04-14 02:03:44
Ой, так останнім часом надоїло слухати компліменти, типу " яка ти красива, які в тебе ноги попа" і так далі.
але колись один знайомий мені сказав комплімент, який справді запам"ятався:" ти така розумна, я б з тобою переспав"!!!))
більше ціную компліменти які стосуються мого розуму і внутрішнього світу!
Поделиться52009-04-14 02:18:14
більше ціную компліменти які стосуються мого розуму і внутрішнього світу!
Я також.... =)
Є такі люди, які просто так говорять компліменти, наприклад щоб підлизатися, такого не люблю... Був один знайомий, коли йому щось треба було, то він тебе аж засипає компліментами, а коли ні, то даже доброго слова не скаже.... ))) От так то..
Поделиться62009-04-14 10:06:05
ненавиджу тоді ті компліменти, які говорять тільки за ради вигоди!!! нашо тоді взагалі шось казати!! ліпше вже купи шоколадку!!!
Поделиться72009-04-14 10:14:06
ненавиджу тоді ті компліменти, які говорять тільки за ради вигоди!!! нашо тоді взагалі шось казати!! ліпше вже купи шоколадку!!!
За своє життя зустрічала тільки двох чоловіків- настоящих джентельменів Які знають, що комплімент має бути присутнім в розмові з жінкою, як слова "дякую". "будь-ласка"
І говорять їх просто так, без вигоди для себе
Спочатку аж ніяковіла в розмові - незвично було. Шкода. що перевелися настоящі чоловіки!
Поделиться82009-04-14 10:18:44
Галантний мужчина!!!!!
і я таких зустрічала зазвичай вони старші від мене!!! Життя навчило поводитись правильно!
Поделиться92009-04-14 10:35:54
Життя навчило поводитись правильно!
Це точно. Хоча не усіх
Поделиться102009-04-15 14:56:44
что женщинам надо, скажи, как вы сегодня красиво выглядите, так мы и горы свернем. иногда этого наши начальники не понимают, вот горы мы и не сворачиваем!
Поделиться112009-04-15 16:00:50
что женщинам надо, скажи, как вы сегодня красиво выглядите, так мы и горы свернем. иногда этого наши начальники не понимают, вот горы мы и не сворачиваем!
правильно!