І як, виникала у вас, дівчата хоч раз така думка щодо власної половинки?
За що?
(Це я тільки про те, скільки кому вистачить для вбивства) [взломанный сайт]
THE BEST WOMAN |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » THE BEST WOMAN » Про чоловіків » Забилам би )))))
І як, виникала у вас, дівчата хоч раз така думка щодо власної половинки?
За що?
(Це я тільки про те, скільки кому вистачить для вбивства) [взломанный сайт]
забила би, коли напишу смс, а він відписує за 1-2!!!! (зайнятий блін"!!!!)))
за то, коли щось вчудить, а потім віднєкується, говорить якусь лободу - замість того, щоб прямо сказати, що і як!!!
коли починає ревнувати до "кожного стовба"
коли починає ревнувати до "кожного стовба" http://www.kolobok.us/smiles/he_and_she/girl_cray2.gif
Ой ця проблема у мене також є, так нерувє мене це....А ще коли спорить зімною, коли знає що права 100%
ооо, да!!! спори це тож повний дурдом!!!
підтримую....все решта єрунда
Особливо коли ти не даєш поводу на це.....
та їм давай не давай повод,вони всеодно його найдуть!
бо все переживають, щоб ми від них підемо до ліпшого.
у мене один в кущах сидів, заглядав, чи я додому сама йду. ото??????!!!!!!!! до того дійшло, що не давав мені спідницю носити, бо то я спеціально для хлопів. дурновате. я його як лишила, то звонив до мої мами і казав, що повіситься?????!!!!! але нічого: живий, здоровий. (все за мою стогне, придурок)
Отредактировано zajka (2009-04-11 13:04:30)
даааа, то вже як хвороба якась !!!!
я ж кажу: придурок!!!!!!!!!
ДЕЩО ЗГАДАЛА...
ПОЗНАЙОМИЛИСЯ ХЛОПЕЦЬ З ДІВЧИНОЮ...
І НА ПЕРШОМУ ПОБАЧЕННІ ВІН ДО НЕЇ ПОЛІЗ І ЗАПРОСИВ ДО СЕБЕ...
ВОНА ВІДМОВИЛАСЯ І СКАЗАЛА " Я НЕ ТАКА!!! ЯК ТИ МІГ ПРО МЕНЕ ТАКЕ ПОДУМАТИ І ТАКЕ ЗАПРОПОНУВАТИ!!! "
ВІН : " ЯКБИ Я НЕ СПРОБУВАВ - ТИ Б ОБІДИЛАСЯ ЩЕ БІЛЬШЕ! "
Я ЦЕ ДО ТОГО, ЩО РЕВНІСТЬ ДО КОЖНОГО СТОВБА - ЦЕ ЗВИЧАЙНО ІДІОТИЗМ, І ЧАСОМ НАВІТЬ ХВОРОБА ( ПСИХІЧНА = НЕВПЕВНЕНІСТЬ В СОБІ=)
... АЛЕ ЯКБИ НАПРИКЛАД, МЕНЕ , НЕ ПРИРЕВНУВАЛИ... Я Б ЗАДУМАЛАСЯ, А ЧИ Я ДЛЯ НЬОГО ЩОСЬ ОЗНАЧАЮ...
АЛЕ ЯКБИ НАПРИКЛАД, МЕНЕ , НЕ ПРИРЕВНУВАЛИ... Я Б ЗАДУМАЛАСЯ, А ЧИ Я ДЛЯ НЬОГО ЩОСЬ ОЗНАЧАЮ...
тобто, поки тобі не скажуть, що ти готова вскочити до когось другого в ліжко, то це не любов??????
БЕЗ ПЕРЕБІЛЬШЕННЯ!!!
тобто, поки тобі не скажуть, що ти готова вскочити до когось другого в ліжко, то це не любов??????
А я дуже нервуюся через те що коли мій сидить за компом в наушніках(завжди так сидить) то нічого не чує і докричатись неможливо!!!
♥ • ♥Lady♥ • ♥
а ти ребрах бий )))) Зразу почує, провірено =)
По ребрах?Та шкода його (люблю)....А саме смішніше коли його все таки докличишся то він зразу кричить Що?Де?Га? і то так здивовано тіпа налякався)))
Та ти не сильно, а так любя )))))) Та то всі вони такі )))))))) А коли їм щось треба, то все добре розуміють і чують =)
і такі добренькі стають шо йой!!!!
А тому що прикинутися глухеньким і впасти "на дурочку" набагато легше, ніж щось зробити )))
Ага! Мене так викладач під столом ховав від придурка, який бігав по аудиторіям і кричав типу:" Вернись, я все прощу!"
Це у всіх так чоловіки/ хлопці свинячять? Чи тільки у мене? Попіл, цукор розсипаний, крошки, шкарпетки.... і це після години, як я поприбирала!
*Машуля*
то де границя тої ревності, після якої ти б задумалася, чи ти для нього щось означаєш? що вважається "нормальною" ревністю, на твою думку? щоб я не перебільшувала.
Отредактировано zajka (2009-04-13 12:53:42)
Вы здесь » THE BEST WOMAN » Про чоловіків » Забилам би )))))