Я ЗА РІВНОПРАВ"Я МІЖ СТАТЯМИ, АЛЕ В ТАКОМУ ВИПАДКУ, МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ЦІ СЛОВА МАЄ СКАЗАТИ ПЕРШИМ ЧОЛОВІК (ХЛОПЕЦЬ)...
ЧИ МОЖЕ ЖІНКА (ДІВЧИНА) ПЕРША СКАЗАТИ " КОХАЮ"...
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22009-04-11 23:49:33
Ой незнаю якщо дуже кохає то може сказати....але це як в яких ситуаціях))
Поделиться32009-04-11 23:52:59
Я теж за рівноправ"я... Але перша ніколи ще не казала... Якось так получалося завжди, що хлопець швидше закохувався в мене а ніж я, тому казав перший... хоча вважаю, що потрібно казати і незважаючи на те чи ти хл чи дв, тут нема нічого стидного, це ж найкраще почуття у світі... Навіть якщо відповідь буде не та на яку очікувала, але краще сказати чим потім все життя жаліти чому я не сказала!!!!
Поделиться42009-04-12 13:28:50
казати, то звичайно потрібно, але першою ніколи не встигала сказати!!
Поделиться52009-04-12 13:33:09
дівчата = взагалі думають, причому довго, перед тим як це сказати= стараються розібратися в собі, і хочу бути впевнені на всі 100%, що таки ЦЕ _ ВОНО, кохання... ітому від них рідко коли почуєш перших слово " Кохаю" ну і ще + вікові традиції зробили своє...
знову ж хлопцям = раз плюнути= вони це можуть хоч зразу сказати, але чи можна в це вірити...
В ЛЮБВІ , ЯК НА ВОЙНЕ ВСЕ СРЕДСТВА ХОРОШИ!!!!
Поделиться62009-04-12 18:38:24
просто нам так легше!!!
Поделиться72009-04-13 17:28:49
знову ж хлопцям = раз плюнути= вони це можуть хоч зразу сказати, але чи можна в це вірити...
Тааа по різному))) Для інших це дуже серйозні слова. Можуть почути від дівчини, перелякатись і втекти
Мені хлопець казав "я тебе люблю" а я відповідала "Дякую" Нууу не можу я просто так говорити "Кохаю"
А раз перша сказала, потім пожаліла. Бо це потягло за собою низку непотрібних подій і розмов