як ви готуєте піццу ???? давайте і нам відкрийте свій секрет
Інформація
![]() | Вітаємо тебе на форумі, Гість. Прохання ввійти або зареєструватись. |
Піцца
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться12009-03-23 20:21:18
Поделиться22009-04-05 10:35:55
піцца "20 хв"
вам знадобиться:
борошно,
сухі дріжджі,
стиглі томати,
гриби,
салямі або шинка,
сир та спеції.
незважаючи на те, що тісто готується на дріжджах, перед розкачуванням його необхідно охолодити. для цього достатньо на п'ять-десять хвилин покласти його до морозильника. і вже після цього повторно вимішати та розкатувати.
розкачувати тісто потрібно обережно, так щоб збереглася кругла форма, а також стежити, щоб краї залишилися трішки товстішими за центр.
за консистенцією тісто має бути трішки м'якше за тісто на вареники. а ще до нього бажано додати трішки олії та приправ. в ідеалі олія має бути оливкова, адже піца - страва все-таки італійська. проте в наших широтах можна використовувати й рослинну.
уже розкачаний корж варто викласти на посипане борошном або покрите спеціальним папером для випічки деко, і вже на ньому продовжувати святкове дійство.
у першу чергу корж треба змастити соусом із сумішшю майонезу і томатного соусу, знову посипати приправами. поверх нього тонким шаром слід викладати шматочки ковбаси чи шинки. далі йде щедрий шар тертого сиру, поверх якого викладаються тонко порізані скибочки свіжих томатів і шампіньйонів. ось практично і все, залишається відправити деко у попередньо розігріту духовку рівно на 20 хвилин.
Зареєструйся щоб побачити ссилки
дуже смачна піцца... я завжди по такому рецепту роблю