В сотий раз запитую себе, як поступити правильно? Прочитала цілу купу інформації, спитала думки як лікарів, так і простих батьків і вирішила для себе, що щеплення, які зробили в роддомі, були першими і останніми. А що думаєте Ви?
щеплення: за і проти
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться22009-04-06 19:59:12
Я тоже незнала як правильно зробити.Гепатит ми робили тільки раз, і то я після нього так переживала(та й досі переживаю).І більше ми проти Гепатиту не робили,я рішила що одного разу хватить.А так робили всі прививки.Зараз в півтора року треба знову йти якусь прививку робити,але я даже появлятись не хочу в поліклініці))))
Слава Богу ніби все добре(тьху тьху тьху),тільки досі незнаю чи добре я зробила.....всерівно боюся бо воно може вилізти і через пару років(((
Поделиться32009-04-07 09:37:04
Ми робимо усі щеплення. Правда дуже обережно. У нас дуже грамотний педіатр, щось насторожує, відкладаємо на пізніше.
Те що мали зробити в 5м, робили в 8м, усе простою вакциною. Реакції ніякої. ні температури ні роздратованості. Взагалі. вважаю-щеплення робити треба.
Чому ні? Поясніть?
проти Гепатиту не робили,я рішила що одного разу хватить
Чому саме гепатиту боїтесь?
Поделиться42009-04-07 09:46:59
Чому саме гепатиту боїтесь?
Незнаю,напевно самий найпошириніший в наш час
Поделиться52009-04-07 11:01:26
"Прививки — огромный обман... Они не спасли ни единой жизни, но стали причиной стольких болезней и смертей, такого количества абсолютно ненужных, а потому и незаслуженных страданий, что грядущим поколением будут считаться одной из величайших ошибок эпохи невежества и предрассудков, а их навязывание под страхом наказания — грязнейшим пятном на в целом благодетельном развитии законодательства в нашем столетии...".
Альфред Рассел Уоллес (1898)
Особисто я проти щеплення тому, що прочитавши купу літератури, прийшла до висновку, що є більше "проти" ніж "за". В складі вакцин містяться такі речовини як алюміній, солі ртуті та ін. Вважаю, що віруси, які теж містяться в прививках не допомагають нам боротися з хворобами, а тільки пригнічують наш природній імунітет. В житті все закономірно і не можливо від чогось застрахуватися на 100 %. Тим паче, що термін дії прививки десь 10 років. А що далі? Чи багато раз ви особисто ходили "переробляти" собі прививку?
Я в дитинстві (маючи всі прививки) перехворіла всіма хворобами.
Стикаючись часто з нашою медициною, можу з впевненістю сказати, що загальна імунізація - не більше ніж заробляння неймовірно великих коштів на здоровому населенні. Тому ні один чиновник ніколи не признає негативні наслідки від прививки. Система "відкату" працює бездоганно.
Ті летальні випадки, про які стали більш відкрито говорити останнім часом, ще більше переконали мене.
Нехай на допомогу нашому здоров"ю прийдуть свіже повітря, чиста вода і здорова їжа....
Поделиться62009-04-07 12:02:38
Я в дитинстві (маючи всі прививки) перехворіла всіма хворобами.
Вибачте, але чим це ви усім хворіли? Туберкульозом, поліомелітом, каклюшем, дифтерією, правцем, паротитом, гепатитомБ?!?!
Я дуже боялась робити щеплення, пройшла з малявкою купу обстежень перед тим як робити щось.
Захворіє пізніше краснухою. кіром-не біда))) А якщо щось серйозне і малявочка помре чи стане інвалідом((( Я зроблю усе щоб цього не сталось, якщо в перелік входять щеплення, значить буду робити щеплення
"...Число случаев заболевания полиомиелитом с 1988 г. снизилось более чем на 99% с цифры, составлявшей, по оценкам, 350 000, до 1997 зарегистрированных случаев в 2006 г.
В 2008 г. лишь четыре страны в мире - Афганистан, Индия, Нигерия и Пакистан - остаются эндемичными по полиомиелиту, тогда как в 1988 г. число таких стран превышало 125..."
Щеплення дієвий спосіб боротьби з епідеміологічними хворобами. Я так думаю)))
Отредактировано MartimiBaby (2009-04-07 12:07:18)
Поделиться72009-04-07 12:26:55
А якщо щось серйозне і малявочка помре чи стане інвалідом((( Я зроблю усе щоб цього не сталось, якщо в перелік входять щеплення, значить буду робити щеплення
Кожен має право на свою думку. (гарантоване КУ ) Звичайно, тими всіма хворобами не хворіла. Але, наприклад, на сьогоднішній день неймовірно збільшується кількість хворих на туберкульоз. Як думаєте, вони всі без щеплень? Чи виною тому є антисанітарні умови та рівень життя на межі бідності?
У мене теж виникали думки, а чи не стане гірше? чи не зашкодить здоров"ю мого зайчика відмова від щепленнь? і якщо станеться щось (тьху-тьху), як зможу з цим жити далі? консультувалась з багатьма лікарями:від місцевого педіатра, до київських "світил". ВСІ (з ким маю добрі відносини) відповіли категоричне "ні". В декого є свої діти, прививки яким "купили". І все це під великим секретом, залізною завісою.
Насправді ніхто не знає, як краще. Тільки Бог . А час зможе дати відповіді на всі запитання та вирішити всі спори.
Поделиться82009-04-07 12:34:33
Дівчата це все так страшно!!! .
І чому так?Чому ніхто не скаже нам як правильно поступити?Чому один лікар каже що якщо зробити три прививки на раз то НІЧО????А інший каже що це просто недопустимо????
Коли ми ще в роддомі були до нас медсестра приходила і питалась чи ми будемо робити Гепатит чи ні.Ми запитались її що нам робити.Вона сказала що я б свої внукам не робила(((
Де ПРАВДА?
Поделиться92009-04-08 13:02:19
Де ПРАВДА?
В тому то й справа, що правди немає)))))) Тим більше в нашій країні
Поделиться102009-04-08 13:34:58
В нашій країні правда там, де великі гроші