THE BEST WOMAN

Объявление

МИ ПЕРЕЇХАЛИ !!!!!ШУКАЙТЕ НАС ТУТ https://lady.mybb.te.ua/

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » Печиво


Інформація

Вітаємо тебе на форумі, Гість.
Прохання ввійти або зареєструватись.

Печиво

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

:writing: мммм люблю печеньки

0

2

вівсяне печиво

Зареєструйся щоб побачити ссилкиhttp://xmages.net/out.php/i155651_oatmealcookiessecure.jpg

вам знадобиться:

    * 100 г (1 склянка) вівсяних пластівців
    * 150 г цукру
    * 100 г розм’якшеного вершкового масла
    * 1 яйце
    * 1 ч. ложка ваніліну
    * 1 ст. ложка (15 мл) молока
    * 1 склянка (150 г) борошна
    * 1/3 ч. ложки соди (можна погасити оцтом)
    * 2/3 ч. ложки розпушувача для тіста
    * 1/2 ч. ложки кориці
    * 2 щіпки солі
    * 1/2 склянки родзинок
    * 1 ч. ложка натертої лимонної цедри

спосіб приготування:

1. розігрійте духовку до 175°с. злегка змастіть деко жиром або вистеліть його папером для випічки.
2. збийте міксером вершкове масло і цукор.
      збиваємо масло з цукром
3. додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте.
4. в окремому посуді просійте разом борошно, соду, розпушувач і сіль.
5. додайте борошно в збиту суміш, щоб вийшло рідке тісто.
      готуємо тісто
6. додайте в тісто вівсяні пластівці, корицю, родзинки, лимонну цедру і як слід все перемішайте.
      додаємо вівсяні пластівці
7. викладіть тісто ложкою на деко. залишайте між печівом відстань близько 7 см, щоб воно краще пропікалися.
      викладаємо тісто
8. випікайте біля 10 хвилин до утворення золотаво-коричневої скориночки.

0

3

абрикосові квадратики
75 г тертого миндаля
175 г муки
75 г коричневого сахара
100 г сливочного масла или маргарина
1 яйцо
700 г свежих абрикосов или 1х400 гр банка консервированных (можно заменить персиками)

верхний слой:
3 ст. л. геркулесовых хлопьев
3 ст л муки
3 ст л сахара
1 ст л корицы
25 г сливочного масла, растопленного

  очень сочный и простой пирог. подавать с большой порцией крема или мороженого.

1. разогрейте духовку до 180 гр. для основы поместите миндаль, муку, сахар и масло в кухонный комбайн и хорошо перемешайте. добавьте яйцо и продолжайте мешать, пока все качественно не соединится.

выложите в форму, смазанную маслом и покройте абрикосами, отступив 2.5 см от края.

2. для верхней части замесите тесто из указанных выше продуктов. разложите получившееся тесто на абрикосы и запекайте в духовке 50 минут, пока пирог не поднимется.

порежьте получившийся пирог на квадраты прямо в форме и оставьте слегка остынуть.

0

4

пісочні вафлі

200 г розм'якшеного вершкового масла,
300 г цукрової пудри,
6 яєць,
1 щіпка солі,
300 г борошна,
125 г крохмалю,
1 ч. л. з верхом розпушувача для тіста,
олія або сало для змащування форми,
цукрова пудра для посипання.
пісочні вафлі

спосіб приготування:

вершкове масло розтерти на пухку масу, а тоді маленькими порціями, тонкою цівкою ввести цукрову пудру, додати яйця з щіпкою солі та перемішувати до повного розчинення цукру.
борошно змішати з крохмалем і розпушувачем, просіяти на тісто і все старанно вимісити.
тісто по ложці наливати в гарячу, змащену жиром вафельницю і випікати золотисто-коричневі вафлі. вафлі поскладати поруч одна з одною (щоб вони не пом'якшали) на кухонну решітку і остудити.
перш ніж подавати до столу вафлі посипати цукровою пудрою.

примітка: вафельницю можна змащувати як олією, нейтрального смаку, так і свинячим салом, яке надасть вафлям пікантності. деякі сучасні прилади для випікання вафель взагалі можна не змащувати жиром. купуючи вафельницю, зверніть також увагу на інструкцію щодо її очищення.

0

5

ой, я вже хочу оті абрикосові квадратики!!!!!! http://www.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/jc_goody.gif

0

6

конвертики з яблуками

складники:
   
    * 0,5 кг борошна
    * 1 скл -сметани
    * 250г маргарину
    * 2 яйця
    * 1 ч.л. соди, погашеної оцтом
    * сіль
    * 500 г яблук
    * 2 ст.л. цукру
    * кориця на кінчику ножа

приготування:

сметану розтерти з яйцями і сіллю, додати натертий на крупній тертці маргарин, соду, борошно і замісити тісто. розкачати тонкий пласт, порізати його на квадратики зі стороною 10 см. на середину кожного квадратика викласти начинку, загорнути у формі трикутника, змастити поверхню конвертиків жовтком і випікати при 160 градусах до золотистого кольору. готові конвертики посипати цукром-пудрою. для начинки: яблука порізати пластинками, посипати цукром і корицею.

0


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » Печиво