мммм люблю печеньки
Інформація
![]() | Вітаємо тебе на форумі, Гість. Прохання ввійти або зареєструватись. |
Печиво
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться12009-03-23 20:16:55
Поделиться22009-03-24 11:46:37
вівсяне печиво
Зареєструйся щоб побачити ссилки
вам знадобиться:
* 100 г (1 склянка) вівсяних пластівців
* 150 г цукру
* 100 г розм’якшеного вершкового масла
* 1 яйце
* 1 ч. ложка ваніліну
* 1 ст. ложка (15 мл) молока
* 1 склянка (150 г) борошна
* 1/3 ч. ложки соди (можна погасити оцтом)
* 2/3 ч. ложки розпушувача для тіста
* 1/2 ч. ложки кориці
* 2 щіпки солі
* 1/2 склянки родзинок
* 1 ч. ложка натертої лимонної цедри
спосіб приготування:
1. розігрійте духовку до 175°с. злегка змастіть деко жиром або вистеліть його папером для випічки.
2. збийте міксером вершкове масло і цукор.
збиваємо масло з цукром
3. додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте.
4. в окремому посуді просійте разом борошно, соду, розпушувач і сіль.
5. додайте борошно в збиту суміш, щоб вийшло рідке тісто.
готуємо тісто
6. додайте в тісто вівсяні пластівці, корицю, родзинки, лимонну цедру і як слід все перемішайте.
додаємо вівсяні пластівці
7. викладіть тісто ложкою на деко. залишайте між печівом відстань близько 7 см, щоб воно краще пропікалися.
викладаємо тісто
8. випікайте біля 10 хвилин до утворення золотаво-коричневої скориночки.
Поделиться32009-03-24 11:58:05
абрикосові квадратики
75 г тертого миндаля
175 г муки
75 г коричневого сахара
100 г сливочного масла или маргарина
1 яйцо
700 г свежих абрикосов или 1х400 гр банка консервированных (можно заменить персиками)
верхний слой:
3 ст. л. геркулесовых хлопьев
3 ст л муки
3 ст л сахара
1 ст л корицы
25 г сливочного масла, растопленного
очень сочный и простой пирог. подавать с большой порцией крема или мороженого.
1. разогрейте духовку до 180 гр. для основы поместите миндаль, муку, сахар и масло в кухонный комбайн и хорошо перемешайте. добавьте яйцо и продолжайте мешать, пока все качественно не соединится.
выложите в форму, смазанную маслом и покройте абрикосами, отступив 2.5 см от края.
2. для верхней части замесите тесто из указанных выше продуктов. разложите получившееся тесто на абрикосы и запекайте в духовке 50 минут, пока пирог не поднимется.
порежьте получившийся пирог на квадраты прямо в форме и оставьте слегка остынуть.
Поделиться42009-03-31 17:09:45
пісочні вафлі
200 г розм'якшеного вершкового масла,
300 г цукрової пудри,
6 яєць,
1 щіпка солі,
300 г борошна,
125 г крохмалю,
1 ч. л. з верхом розпушувача для тіста,
олія або сало для змащування форми,
цукрова пудра для посипання.
пісочні вафлі
спосіб приготування:
вершкове масло розтерти на пухку масу, а тоді маленькими порціями, тонкою цівкою ввести цукрову пудру, додати яйця з щіпкою солі та перемішувати до повного розчинення цукру.
борошно змішати з крохмалем і розпушувачем, просіяти на тісто і все старанно вимісити.
тісто по ложці наливати в гарячу, змащену жиром вафельницю і випікати золотисто-коричневі вафлі. вафлі поскладати поруч одна з одною (щоб вони не пом'якшали) на кухонну решітку і остудити.
перш ніж подавати до столу вафлі посипати цукровою пудрою.
примітка: вафельницю можна змащувати як олією, нейтрального смаку, так і свинячим салом, яке надасть вафлям пікантності. деякі сучасні прилади для випікання вафель взагалі можна не змащувати жиром. купуючи вафельницю, зверніть також увагу на інструкцію щодо її очищення.
Поделиться52009-04-01 23:24:47
ой, я вже хочу оті абрикосові квадратики!!!!!!
Поделиться62009-04-02 17:32:44
конвертики з яблуками
складники:
* 0,5 кг борошна
* 1 скл -сметани
* 250г маргарину
* 2 яйця
* 1 ч.л. соди, погашеної оцтом
* сіль
* 500 г яблук
* 2 ст.л. цукру
* кориця на кінчику ножа
приготування:
сметану розтерти з яйцями і сіллю, додати натертий на крупній тертці маргарин, соду, борошно і замісити тісто. розкачати тонкий пласт, порізати його на квадратики зі стороною 10 см. на середину кожного квадратика викласти начинку, загорнути у формі трикутника, змастити поверхню конвертиків жовтком і випікати при 160 градусах до золотистого кольору. готові конвертики посипати цукром-пудрою. для начинки: яблука порізати пластинками, посипати цукром і корицею.