THE BEST WOMAN

Объявление

МИ ПЕРЕЇХАЛИ !!!!!ШУКАЙТЕ НАС ТУТ http://lady.mybb.te.ua/

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » М*ясо


М*ясо

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Пишіть свої рецептики з м*яса) http://www.kolobok.us/smiles/madhouse/mail1.gif

0

2

Шашлик по-домашньому

http://xmages.net/out.php/i164035_BeverlyHills90210.jpg

* 700 г баранини
* 4 цибулини
* 2 ст.л. лимонного соку
* 2 ст.л. сметани * рослинна олія
* сіль, чорний мелений перець, лавровий лист
* зелень кінзи, базиліку, петрушки, кропу

1. М’ясо промиваю, обсушую й нарізаю досить великими шматками.
2. Цибулю нарізаю кільцями.
3. У каструлю викладаю м’ясо, цибулю (яку трохи приминаю, щоб вона пустила сік), додаю сметану, лимонний сік, спеції та зелень.
4. Все перемішую, притискаю чимось важким та ставлю в холодильник на 2-3 год. (краще на ніч).
5. М’ясо нанизую на шампури та кладу на решітку в розігрітій до 200 градусів духовці. Під низ ставлю деко для стікання соку з шашлику.
6. Смажу 30-35 хв., періодично перевертаючи та поливаючи соком.
7. Готова страва найкраще смакуватиме з грузинськими соусами Кемалі або сацебелі.

Не зловживай лимонним соком або оцетом для маринаду, оскільки м’ясо буде твердим.

0

3

Куряче філе у фользі

http://xmages.net/out.php/i164036_BeverlyHills90210.jpg

400 г курячого філе
100 г вершкового масла
150 г шапіньйонів
5 ст. л. кетчупу
3 ст. л. білого вина
50 г ріпчастої цибулі сіль цукор зелень перець

1. Дрібно січу шампіньйони і пасерую в частині масла 5–6 хвилин. Вливаю вино, додаю кетчуп, сіль, цукор, дрібно посічену зелень і варю 10-15 хвилин. Потім охолоджую.
2. Відбиваю філе. Солю, перчу. Викладаю на змащену вершковим маслом фольгу. Зверху кладу подрібнені шампіньйони та поливаю соусом.
3. Викладаю на деко та запікаю в духовці 20-25 хв. при температурі 180°С.

Раджу кетчуп замінити вершками, тоді смак страви буде більш вишуканим та ніжним.

0


Вы здесь » THE BEST WOMAN » Смачненьке » М*ясо