дякую дуж!!!!
Отредактировано Юлінька (2009-04-14 16:25:16)
THE BEST WOMAN |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » THE BEST WOMAN » Кохання » Секс на першому побаченні, або Скільки часу має пройти ?
дякую дуж!!!!
Отредактировано Юлінька (2009-04-14 16:25:16)
я взагалі про секс чути не хочу !!! Я ще манюня, мені про таке не мона балякати
Отредактировано Юляшка (2009-04-14 17:25:47)
Всьо дівчата, з сьогоднішнього дня шоб не ранити нашу манюню Юляшку про секс не говорим. Або замінюєм це слово якимось іншим
Або замінюєм це слово якимось іншим
Можна і так ))) Мені нагадався фільм "Як позбутися хлопця за 10 днів" як вона його достоєнство називала принцеса )))))
да!!!! точно!!! доречі суперський фільм!!!
ой, в мене схожа історія є!!!! але ше прікол + ,це те шо він до цього часу звинувачує мене в тому шо всіх порівнює зі мною!!! І його дівчаточка від цього страдають!!! Шо я ,мол, така , сяка не можу вийти з голови!!! Не доганяю- хіба це моя проблема!!!??
Ану ка! Поділись ка досвідом ти, чим хлопця поразила??
а я шо знаю!!! вроді позустрічались лише 2 місяці, а шось так втюрився!!!! Колись раніше ше казав шо я для нього ідеал !!!
Смішно було,коли я познайомилась пізніше з дівчиною.з я кою він зустрічався після мене, і вона мені розказувала як він їй про мене розказував!!!
Отредактировано Юлінька (2009-04-14 18:16:37)
ОЙ А МІЙ БИВШИЙ МОЮ ФОТКУ З СОБОЮ ЗАВЖДИ НОСИВ І ВСІМ ДРУЗЯМ ПОКАЗУВАВ, Я ЯК ПРО ЦЕ ВЗНАЛА ВІД ЗНАЙОМОЇ БУЛА В ШОЦІ)))
ай...мене шось то так рознервувало!!!!!! а ше більше уявляю нерви тих дівчат..яким він це розказував!!!!!!
та мене тоже то роздратувало, а раз як його друга зустріли, його фраза" ТО ВОНА???" В ІСТЕРИКУ ПРИВЕЛА. прийшлося лишити бідолаху, а в любві признавався, про дітей говорив. фе!!!!!!!!!!
це вже не на любов смахує,а на якесь помішатєльство!!
І ТО ПРАВДА!!!
Ой,дівчата.Така любов до доброго не приводить.ТО точно!!!
Це вже не любов а фанатізм !!!
Вы здесь » THE BEST WOMAN » Кохання » Секс на першому побаченні, або Скільки часу має пройти ?